Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Dagje Uit In Het Openluchtmuseum Van Bokrijk

Openluchtspeeltuin Bokrijk: Fun voor jong en oud

Een dagje uit in het Openluchtmuseum van Bokrijk

Volop vertier voor de allerkleinsten tot 8 jaar

Van 1 april tot en met 30 september is de Openluchtspeeltuin van Bokrijk weer geopend. Deze speeltuin is een waar paradijs voor kinderen van alle leeftijden, met zones speciaal voor kleuters tot 8 jaar. Zo kunnen de allerkleinsten zich uitleven in het kleuterkinderdorp, terwijl oudere kinderen kunnen minigolfen of een ritje maken op de miniauto's.

Ook ouders en begeleiders kunnen genieten van een ontspannende dag in Bokrijk. De speeltuin is gelegen in een prachtige omgeving, waar je kunt wandelen of fietsen. Ook kun je een bezoek brengen aan het Openluchtmuseum, waar je alles leert over het leven in Vlaanderen van vroeger.

Dus ben je op zoek naar een leuk dagje uit met het hele gezin? Breng dan zeker een bezoek aan de Openluchtspeeltuin van Bokrijk!

Extra veilig dankzij zone-indeling

De Openluchtspeeltuin van Bokrijk is dankzij de zone-indeling nu nog veiliger voor kinderen. De speelzones zijn ingedeeld op leeftijd, zodat kinderen van alle leeftijden veilig kunnen spelen. Zo kunnen de allerkleinsten zich uitleven in het kleuterkinderdorp, terwijl oudere kinderen kunnen minigolfen of een ritje maken op de miniauto's.

Bovendien is de speeltuin voorzien van een professionele EHBO-post, zodat je altijd gerust kunt zijn dat er hulp in de buurt is.

Tocht door de Kruiden- en Inspiratietuin

Naast de Openluchtspeeltuin kun je in Bokrijk ook een bezoek brengen aan de Kruiden- en Inspiratietuin. Deze tuin is een oase van rust en schoonheid, waar je meer dan 100 verschillende kruiden en planten kunt ontdekken. De tocht door de tuin is te beleven tijdens de openingsuren van de tuin, van 1 februari tot 31 oktober.

Dus ben je op zoek naar een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin? Breng dan zeker een bezoek aan Bokrijk!


Comments